Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavidan plijen

Uzgajao marihuanu u potkrovlju i na balkonu kuće u Samoboru

droga (1)
Foto: Policijska uprava zagrebačka
1/7
03.08.2013.
u 17:34

Pronađeno je 3,9 grama marihuane, 89 stabljika konoplje visine od 15 do 100 centimetara te opremu za malu farmu trave.

Policajci su uhvatili Gorana B. (46) koji je u kući u Samoboru uzgajao marihuanu. Istražitelji su mu u četvrtak banuli na vrata sa nalogom za pretres. Plijen je bio zavidan. Pronašli su 3,9 grama marihuane, 89 stabljika konoplje visine od 15 do 100 centimetara te opremu za malu farmu trave.

Marihuanu je uzgajo u potkrovlju i na blakonu kuće. Istražitelji su do Gorana B. (46), inače Bjelovarca s boravištem u Samoboru, vjerojatno došli preko jednog od njegovih klijenata. Ima preko 30 kaznenih prijava.

>> Požežanin u vrtu uzgajao marihuanu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije